Ella Bella

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Forside-694x1024.jpg

Forfatter Jette Rydahl har skrevet en børneroman, hvor pigen Ella har en psykisk syg mor, der fra tid til anden må indlægges på sygehuset. Men da Ella møder hesten Bella og Anna fra parallelklassen bliver det alligevel en god sommer.

”Jeg faldt i går.” Jeg viser hende hånden.
”Af cyklen?”
Et øjeblik skal jeg til at nikke, men så tager jeg mod til mig. ”Af Apache.” Jeg har ikke fortalt min mor om ham. Jeg har ikke fortalt hende noget som helst om mit hemmelige hesteliv på gården …

Ellas mor er indlagt. Igen. Og Ellas moster skal til Kreta på ferie. De har købt billetterne og ja, Ella kan ikke komme med. Så hun skal på ridekoloni i sommerferien, selv om hun ikke ved noget som helst om heste. Eller kende en eneste af de andre piger, der skal med.
 Men det viser sig, at Ella elsker at være i stalden sammen med ponyen Bella og sin nye veninde Anna. Da ridekolonien er slut, spørger Anna, om Ella vil begynde til ridning. Men der er lige det med Ellas mor. Hun er altid bange for, at Ella skal komme til skade. Og Ella vil ikke have, at mor bliver syg og skal indlægges igen. Måske er det bedst, hvis mor ikke ved noget om Ellas hemmelige hesteliv?

Ella Bella og hemmeligheden er skrevet af Jette Rydahl, der tidligere har skrevet ungdomsromanen Lokket (Turbine, 2016). Det er første bind i serien om Ella, livet med en psykisk syg forælder og glæden ved heste. Den kan læses af hesteglade børn fra ca. 9 år og op.

Ella Bella og hemmeligheden
Forfatter: Jette Rydahl
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740667738
Sidetal: 126
Vejl. pris: 259,95 kr.
Udgivelsesdato: 1. marts 2021

For yderligere information kontakt Marie Jensby, PR og kommunikation, marie.jensby@turbine.dk